Menu
Kosár

Áruvisszaküldés

Visszaküldés

Amennyiben bármilyen okból elégedetlen a vásárolt termék(ek)kel, 14 napon belül visszaküldheti. A kézhezvételtől számított 14 napon belül eredeti állapotában visszaküldött terméket visszavesszük, annak értékében a készlettől függően, méret cserét, pénzvisszafizetést, vagy levásárlást biztosítunk.

 

A VISSZAKÜLDÉSHEZ KÉRJÜK KÖVESSE AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET

 

 1. Írj nekünk egy e-mailt, vagy keress fel minket telefonon, hogy tudomást szerezzünk visszaküldési szándékodról! A “Kapcsolat” menüpontban megtalálod elérhetőségeinket.
 2. Kérjük, győződjön meg arról, hogy a visszaküldendő termék(ek) megfelelnek-e a visszaküldési feltételeknek.
 3. A terméke(ke)t gondosan csomagolja be és küldje vissza a megadott termékvisszaküldési címre. A csomagba feltétlenül tegye bele a számlaszámát, még akkor is, ha már egyszer elküldte azt nekünk! Sajnos nem áll módunkban keresgélni senkinek sem a számlaszámát!
 4. Tartsa meg a visszaküldött csomag követési számát, hogy a csomagja biztosan elérjen hozzánk. A meg nem érkezett csomagokért felelősséget nem vállalunk.
 5. A termék(ek) visszaküldése és szállítási költsége minden esetben a vevő felelőssége. A visszáru költségét a szolgáltató kizárólag sérült vagy tévesen küldött áru esetén állja.
 6. Amint a visszáru megérkezik, a termék(ek)et megvizsgáljuk, hogy ugyanolyan állapotban van(nak)-e, mint kiszállításkor, és amennyiben a termék megfelel a kritériumoknak, megkezdjük a visszaküldés feldolgozását, e-mailben értesítjük, illetve banki utalás módján visszatérítjük az összeget 14 napon belül.

ÁRUVISSZAVÉTEL FELTÉTELEI

A szolgáltató fenntartja a jogot a visszáru elutasítására, amennyiben az alábbi feltételeknek nem felel meg:

 • Rendelkezik az eredeti címkékkel, tartozékokkal
 • A termék használatlan, sérülésmentes és mosatlan
 • A visszáru nem foltos és nem szennyezett
 • A csomag a kézhezvételtől számított 14 napon belül feladásra került
   

TERMÉKVISSZAKÜLDÉSI CÍM

6640 Csongrád
Dózsa György tér 10.

vagy

6600 Szentes
Kossuth utca 15 / A